Flickr Images

27 Haziran 2016 Pazartesi

 
Perla Sopalı Yer Bezi Seti ‘ nin hem ıslak hem kuru olarak kullanılabilme özelliği vardır. Cırt cırtlı tasarımı ile rahat kullanım sağlar. Oynar başlığı her yere kolayca girer. Yüzeyde dalga izi bırakmadan temizler. Deterjan kullanmadan sadece su ile fayanslarınızı yerden tavana çok kısa sürede temizleyebilirsiniz.

Perla sopalı yer bezi seti hem ıslak hem kuru olarak kullanılabilme özelliği sayesinde sizlere mükemmel bir temizlik performans sunar. Ergonomik yapısı ve oynar başlığı ve çift taraflı kullanılabilen mop bezleri ile yüzeydeki kir ve lekeleri derinlemesine temizler. Antibakteriyel yapısı sayesinde bakterilerin oluşmasını ve çoğalmasını engeller.

Perla sopalı yer bezi seti Tahta, parke, laminat parke, karo, mermer ve fayans gibi yüzeylerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca Mop Setinizi duvar ve tavan temizliğinde güvenle kullanabilirsiniz. Gövdesi ve sopası alüminyum, iki tarafı cırtlı ve her yöne rahatlıkla dönebilen oynar başlığı ile son derece ergonomik bir üründür. Ayarlanabilir teleskopik alüminyum mop sopası ile eğilmeden rahatça sağlıklı ve pratik bir temizlik elde edersiniz. Bel rahatsızlığı olan ve rahat hareket edemeyen kişilerin kullanması kesinlikle tavsiye edilir. Mikrofiber Çift Taraflı Sopalı Mop Set evinizdeki en hamarat yardımcınız olacaktır.
 
Perla sopalı yer bezi seti kullanımı;
•Mop Bezlerinizi kuru veya nemli bir şekilde mop aparatına cırtları karşılıklı denk gelecek şekilde tutturunuz. Bu sayede yüzeye tamamen temas ederek yüksek temizlik performansı elde edersiniz.
•Islak mop bezlerinizi kullanım sonrası mop aparatından çıkararak kurutunuz.
•Kullanım sonrası mop bezlerinizi akan suyun altında sadece sabun ile yıkayınız.
•Kullanım sıklığına bağlı olarak, belli aralıklarla mop bezlerinin gözeneklerini açmak için sıcak su dolu bir kabın içerisinde 15 dakika bekletiniz.